Black Friday - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

MAKRO - Kézkefe EKOnex habkővel, 42413

MAKRO - Kézkefe EKOnex habkővel, 42413

Cikkszám:50317
Gyártó:Makro
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
MAKRO - Kézkefe EKOnex habkővel, 42413
Elérhetőség
Szállítási idő: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
580 Ft A te árad: 580 Ft
Megosztani Facebookon
MAKRO - Kézkefe EKOnex habkővel, 42413

Méretek: 4×3,5×9

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

 
 
Makró

Háztartási kellékek MAKRO a Market24.hu-n: Minőség és Innováció az Otthonába

A Market24.hu webáruházban teljes választékot talál a MAKRO márkájú háztartási kellékekből, amelyek minőséget, funkcionalitást és modern dizájnt kínálnak. Kínálatunk átfogja a konyha, étkező, fürdőszoba, kert és dekorációk minden aspektusát. Fedezze fel változatos termékeinket, és nézze meg, hogyan javíthatják a MAKRO termékek otthonát.

 

1. Konyhai kellékek

A konyhai kellékek a MAKRO-tól maximális hatékonyságot és kényelmet nyújtanak. Kínálatunkban megtalálható:

  • Vágás: Széles választékú vágók, kések és reszelők, amelyek lehetővé teszik az alapanyagok pontos és kényelmes előkészítését. Kínálatunk különféle élelmiszerek vágására is tartalmaz speciális eszközöket.
  • Konyhai eszközök: Kanálkák, habverők, spatulák és egyéb eszközök, melyek kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy hosszú élettartamot és egyszerű használatot biztosítsanak.
  • Konyhai kiegészítők: Különféle kiegészítők, mint például konzervnyitók, fokhagyma sajtolók és egyéb praktikus eszközök, amelyek elengedhetetlenek minden konyhában.
  • Konyhai textil: Törlőkendők, kesztyűk és terítők, amelyek a funkcionalitást modern dizájnnal ötvözik, hogy könnyebbé tegyék a konyhai feladatokat.
  • Tálak, tálkák, fedők: Különböző méretű és dizájnú tálak és fedők, amelyek ideálisak ételek előkészítésére, tálalására és tárolására.
  • Sütés: Sütőformák, tepsik és egyéb eszközök, amelyek biztosítják a kiváló sütési eredményeket édes és sós ételek készítése során.
  • Ital előkészítés: Turmixgépek, kancsók és egyéb eszközök, amelyek lehetővé teszik különböző italok egyszerű és gyors elkészítését.
  • Élelmiszerek tárolása: Széles választékú tárolóedények és csomagolások, amelyek megőrzik az élelmiszerek frissességét és meghosszabbítják eltarthatóságukat.
  • Tárolási megoldások: Szervezők és tartályok, amelyek segítenek rendben tartani a konyhát és jól szervezetté tenni.
  • Főzés: Edények, serpenyők és egyéb főzőeszközök, amelyek elengedhetetlenek különböző ételek és receptek elkészítéséhez.

 

2. Étkezési kellékek

Az étkezőben olyan MAKRO termékek találhatók, amelyek segítenek stílusos és praktikus étkezési környezet kialakításában:

  • Gyermek étkészlet: Különösen gyermekek számára tervezett étkészletek, színes tányérok, poharak és evőeszközök, amelyek biztonságosak és szórakoztatóak.
  • Ital előkészítés: Kancsók, edények és egyéb italok előkészítésére és tálalására szolgáló eszközök, amelyek praktikusak és esztétikusak.
  • Asztal terítés: Teljes étkészletek, evőeszközök és poharak, amelyek ideálisak mindennapi étkezésekhez és különleges alkalmakhoz egyaránt.
  • Élelmiszerek tárolása: Tárolóedények és konténerek, amelyek segítenek az étkező rendben tartásában és az élelmiszerek frissen tartásában.

 

3. Fürdőszobai kellékek

A fürdőszobai kellékek között a MAKRO termékek minden szükséges elemet tartalmaznak a kényelem és a rendezett fürdőszoba érdekében:

  • Fürdőszobai kellékek: Törölközőtartók, kozmetikai rendezők és egyéb termékek, amelyek hozzájárulnak a praktikus és esztétikus fürdőszobai elrendezéshez.

 

4. Kerti kellékek

A kertben a MAKRO termékek segítenek a karbantartásban és a kültéri terek szebbé tételében:

  • Kerti kellékek: Virágcserepek, kaktuszok és kerti szerszámok, amelyek segítenek a növények gondozásában és a kert karbantartásában. Kínálatunk különböző méreteket és stílusokat tartalmaz, hogy megfeleljen igényeinek.

 

5. Dekorációk

A díszítőelemek között a MAKRO termékek olyan elemeket talál, amelyek személyre szabják otthonát:

  • Díszítőelemek: Szobrok, vázák és egyéb dekoratív elemek, amelyek javíthatják otthona megjelenését és hozzáadhatják személyes stílusát.

 

Fedezze fel teljes háztartási szükségleteit a Market24.hu webáruházban, és találja meg a MAKRO márkájú minőségi termékeket, amelyek segítenek kényelmes és stílusos otthont kialakítani. Széles választékunk biztosítja, hogy megtalálja mindazt, amire szüksége van otthona tökéletesítéséhez.