Black Friday - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 

STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703

STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703

Cikkszám:8412497107032
Gyártó:Stor
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703
Termékváltozók
2 változatokban érhető el
STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703
STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703
Termék neve: STOR - Cumisüveg Minnie Mouse, 0+, 360ml, 10703
Cikkszám: 8412497107032
Elérhetőség: 3 nap
0
Rendes ár: 2.980 Ft
Termék ára: 2.980 Ft
STOR - Fogantyús cumisüveg Minnie Mouse, 360ml, 10+, 10704
STOR - Fogantyús cumisüveg Minnie Mouse, 360ml, 10+, 10704
Termék neve: STOR - Fogantyús cumisüveg Minnie Mouse, 360ml, 10+, 10704
Cikkszám: 8412497107049
Elérhetőség: 3 nap
0
Rendes ár: 3.580 Ft
Termék ára: 3.580 Ft
Elérhetőség
Szállítási idő: 3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
2.980 Ft A te árad: 2.980 Ft
Megosztani Facebookon
Adjon kényelmet és örömet babájának ergonomikus Minnie Mouse cumisüvegünkkel. A speciális cuminak és kólika elleni rendszernek köszönhetően az etetés gyerekjáték lesz Önnek és babájának.

 

Bemutatjuk Önnek a tökéletes Minnie Mouse cumisüveget, amely nélkülözhetetlen segítőtárs lesz az etetésnél. A te babád. Ez a 360 ml-es űrtartalmú, születéstől fogva alkalmas palack készen áll arra, hogy az első napoktól kezdve kísérje növekvő babáját.

A palack ergonomikus, profilozott formája könnyű és kényelmes fogást tesz lehetővé, még a kisgyermekek kezében is. Ennek köszönhetően babája minden etetéskor magabiztosnak és elégedettnek érzi magát.

A cumisüvegünk speciális mell alakú cumival van felszerelve, amely megkönnyíti a szoptatás és a lombikbébi kombinálását. Ez a természetes forma segít a babának zökkenőmentesen áttérni a két etetési mód között, stressz és zűrzavar nélkül.

Új kólika elleni rendszerünkkel búcsút inthet a rettegett kólikának és puffadásnak. Ez az innovatív rendszer zökkenőmentes és nyugodt táplálási folyamatot biztosít, amely elégedettebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi a babát.

Gyermeke biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért palackunk nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint a BPA (Biszfenol A). Biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat adod babádnak, ha cumisüvegünket használja.

Az üvegen kívül a csomag tartalmaz egy cumit és egy praktikus átlátszó kupakot, amely tisztán tartja és mindig használatra készen tartja a cumit.

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

 
 
Palackok gyerekeknek

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cumisüveget és cumit: Teljes útmutató szülőknek

A megfelelő cumisüveg és cumi kiválasztása a gyermek számára kihívást jelenthet, különösen, ha sokféle típus és márka közül választhatunk. Ebben az útmutatóban áttekintjük azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a választás során, és hasznos tippeket adunk minden életszakaszhoz.

 

1. Cumisüveg mérete és űrtartalma

A cumisüveg kiválasztásakor fontos figyelembe venni a baba életkorát és a szükséges tejmennyiséget. A Market-24.hu oldalon különböző méretű üvegeket találhat, a kisebb üvegektől a nagyobbakig. A tipikus űrtartalmak a következők:

  • 120 ml - 150 ml – újszülöttek és az élet első hónapjaira alkalmas.
  • 240 ml - 300 ml – ideális a nagyobb mennyiségű tej vagy egyéb folyadékok adagolására idősebb gyermekek számára.

 

2. Az üveg anyaga

Az üveg anyaga nagy hatással van a használati kényelemre és a biztonságra. Választhat:

  • Üvegpalackok – tartósak, nem tartalmaznak vegyi anyagokat, és könnyen tisztíthatók, azonban nehezebbek és törékenyebbek.
  • Műanyag palackok – könnyűek és tartósak, de BPA-mentesnek kell lenniük a káros vegyi anyagok elkerülése érdekében.
  • Szilikon palackok – puhák, könnyűek és gyakran használják speciális igényű gyermekek számára készült palackoknál.

 

3. Cumi típusa

A cumi a cumisüveg kulcsfontosságú része, és a megfelelő választás befolyásolhatja a baba kényelmét és étkezési szokásait. A választás során vegye figyelembe:

  • A cumi formája – Az anatómiai cumik úgy vannak kialakítva, hogy utánozzák a mell formáját, megkönnyítve ezzel a szoptatás és a cumisüveges etetés közötti átmenetet.
  • Áramlási sebesség – Az újszülöttek számára alkalmasak a lassú áramlású cumik (0-2 hónap), míg az idősebb gyermekek számára választhat gyorsabb áramlású cumit (6+ hónap).

 

4. Antikolikus cumisüvegek

Ha a babája kólikában szenved, ajánlott antikolikus cumisüvegeket választani, amelyek minimalizálják a levegőbuborékokat, ezáltal csökkentve a puffadást és a kólikát. Ezek az üvegek speciális szellőzőrendszerrel rendelkeznek, amely segít csökkenteni a levegő bejutását az etetés során.

 

5. Ergonómia és használati kényelem

Az üvegeknek könnyen foghatónak és kezelhetőnek kell lenniük. Néhány modell ergonomikus formákkal vagy extra fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az üveg tartását, ami nem csak a szülők számára előnyös, hanem a gyerekek számára is, amikor megtanulják önállóan tartani az üveget.

 

A megfelelő cumisüveg és cumi kiválasztásakor vegye figyelembe gyermeke igényeit, életkorát és specifikus követelményeit. Ne felejtse el megtekinteni a Market-24.hu oldal kínálatát, ahol széles választékban találhat minőségi termékeket, amelyek segítenek a legjobb döntés meghozatalában önnek és gyermekének.